Din ultimative kaffeguide: Bedste kaffe, third wave og specialkaffe fra danske kafferisterier

Læs alle vores guides, skrevet af vores kaffeekspert, Kim Jeppesen, hvor vi giver dig svar på alt indenfor kaffeverden. Om det er brygning, kaffens historie, ristninger og maskiner, så har vi samlet det hele her.

Kim café ejer og barista fremviser kaffe

Kaffesorter

Kender du forskel på arabica og robusta? Eller har du hørt om den sjældne typica eller bourbon? I denne guide dykker vi ned i de forskellige kaffesorter

Læs guiden

Kaffens historie

I denne guide tager vi dig med på en historisk rejse gennem kaffens udvikling og betydning for mennesker verden over.

Læs Historien

Hvordan man laver espresso

Vi dykker ned i nogle af de vigtigste faktorer, der skal til for at skabe den perfekte espressooplevelse – en kop med rig aroma, fyldig smag og den ikoniske crema på toppen.

Lær om espresso

French Press

Stempelkanden (French Press) er en nyere bryggemetode, som er blevet stadig mere populær. Man tør næsten sige at hver hustand har en stående på en reol et eller andet sted i hjemmet.

Læs guiden

Hvad er Third Wave Kaffe

Dykker vi lidt mere ned i svaret på dette, så er vi vendt tilbage til håndværket af rigtig kaffe hvor vi omhyggeligt udvinder alle aromaer fra kaffebønnerne.

Alt om Third Wave

Hvad er Pour Over Kaffe

Pour over-kaffe har for alvor vundet indpas i specialkaffeverdenen, og filtermetoden får nu mere opmærksomhed.

Lær om Pour Over